Bloesemarrangement

011Het is lente op de boerderij! De Betuwse bloesem tijd breekt bijna aan en de voorjaarskleuren, geuren en geluiden op onze boerderij vormen een kleurrijke achtergrond voor uw zakelijke bijeenkomst!

SchilderijEen prachtige aanleiding om met uw team een dag teambuilding met vergaderen en tijd voor inspiratie en ontspanning te organiseren. Speciaal voor u hebben wij een Bloesem 1-daags vergaderarrangement met schilder workshop samengesteld.

U boekt zo’n arrangementen vanaf 10 personen al voor een tarief vanaf 155 euro per persoon (ex. btw) all-in.

U krijgt hiervoor:

  • Een hele dag huur van de authentieke Deel op onze herenboerderij mét buitenruimte bij de Paddenpoel;
  • Uw gezelschap exclusief op onze goed bereikbare centraal gelegen locatie;
  • Een smakelijk lunchbuffet met huisgemaakte soep, Betuwse streekproducten zoals boerenbroden, boerenkaas, ambachtelijke vleeswaren, jam, honing en fruit;
  • De hele dag onbeperkt koffie, thee, ijswater, vergadermints en Betuws fruitsap;
  • schilderij2Een schilderworkshop binnen of bij mooi weer buiten op het gras van schrijfster en schilderes Margo Vonk bekend om het schilderen van schapen, fruit, insecten en wulpse vrouwen ter waarde van 50,00 euro per persoon (minimum deelname ter waarde van 5 personen).

Additioneel bij te boeken:

  • Een rondleiding om het bouwland ingepast in uw vergaderprogramma van de duur van ongeveer 1 uur, waarbij we uitleg geven over de bedrijfsvoering van ons familie akkerbouw- & fruitteeltbedrijf, de gewassen en gaarden, schadebestrijding, duurzaamheidsactiviteiten etc. op ons boerenbedrijf.
  • Een afsluitende barbecue, buitenkoken workshop of cateringdiner op onze locatie naar uw wensen.

Bel ons voor reserveringen via 06-33671586 of mail voor een offerte naar info@opdekortenhof.nl.