Bommelbeef op smoker

 

In samenwerking met een bevriende boerderij uit de buurt (Ophemert) bieden we sinds de zomer van 2016 een arrangement met het bedrijf Bommelbeef van Familie Hooijer.
bommelbeef
Al meer dan 15 jaar produceert familie Hooijer duurzaam rundvlees van super kwaliteit voor een eerlijke prijs rechtstreeks aan de consument in vleespakketten. En sinds kort biedt het bedrijf catering van boerenlogische burgers met inzet van een zelfontworpen boeren smoker.

Het vlees komt van zelf gemeste Piemontese runderen, die nagenoeg het hele seizoen buiten in de uiterwaarden lopen. Het Piemontese vlees is superieur qua kleur, smaak en structuur. Daarbij zorgen korte lijnen voor eerlijk, veilig en vertrouwd boerderijvlees, op boer’nlogische wijze geproduceerd, met respect voor dier en natuur.

bommelbeef-koeien

Bommelbeef burgers of ander Piemonts vlees van de smoker op De Kortenhof is maatwerk. Dit arrangement is te boeken voor groepen van idealiter minimaal 20 personen en/of begint met een starttarief van 100 euro en kost een bedrag per gegeten portie. Prijzen ex 21% btw.

img_1615

Om de wensen voor uw bijeenkomst of cateringarrangement met smoker door te spreken neemt u contact op met ons via 06-33671586 of via info@opdekortenhof.nl.