Corona maatregelen

In verband met corona houden wij ons aan de overheidsvoorschriften. Deze kunt u hier bekijken.

In onze Oude Deel en buitenoverkapping bij de Paddenpoel ontvangen we alleen gasten die we op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen laten vergaderen.

Oude Deel maximaal 12 personen, buitenoverkapping maximaal 4 personen
Dat betekent dat we in de Oude Deel ongeveer 10 a 12 personen maximaal tegelijk kunnen ontvangen en in de buitenoverkapping bij de Paddenpoel maximaal 3 a 4 personen kunnen ontvangen.
We beschikken in alle ruimtes over supersnel internet, ook in de buitenoverkapping en buitenruimte, en kunnen voor u een hybride vergadering met live aanwezigen en deelnemers op afstand helpen organiseren door middel van uw eigen Microsoft Teams, Skype of andere online vergadertools.

Lunchpakketjes in plaats van lunchbuffet
Voor de lunch is zolang de maatregelen gelden geen lunchbuffet mogelijk, slechts vooraf gemaakte lunchpakketten zijn te bestellen die op locatie en 1,5 meter afstand binnen of buiten genuttigd worden. Diner wordt bij voorkeur buiten dan wel in of onder de overkappingen met in achtneming van de 1,5 meter afstand geserveerd. Onze mensen schepen uw eten op.

Zelf zullen wij vanwege extra hygiƫne u ontvangen met mondkapjes op en handschoenen aan.

In de diverse ruimtes staan pompjes met ontsmettingsmiddel en de aanwezige toiletten zullen 3x per dag schoongemaakt worden.

Zo hopen wij voldoende te waken voor uw en onze gezondheid!
#staysafe #coronamaatregelen