Privacy statement

De Kortenhof respecteert uw privacy. De Kortenhof verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

Gebruik van de door u verstrekte persoonsgegevens
De Kortenhof verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. De Kortenhof gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt De Kortenhof de gegevens om aan dat verzoek te voldoen.

De Kortenhof kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van De Kortenhof of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt De Kortenhof uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet ons daartoe verplicht.

Doorklikken naar andere sites
Op de pagina’s van de De Kortenhof website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. De Kortenhof draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. De Kortenhof raadt u dan ook het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet – De Kortenhof – sites zorgvuldig te lezen, daar de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van het De Kortenhof .

Uw rechten
U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons  bereiken via onderstaande contactgegevens.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door De Kortenhof kunt u een e-mail sturen via onze contactpagina.

Wijzigingen

De Kortenhof behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. De Kortenhof adviseert u dan ook regelmatig deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.