Arrangementen

Uw bijeenkomst op onze boerderij kunt u naar eigen wensen in overleg met ons vormgeven met onderstaande vergader arrangementen op onze locatie.
U kunt de hele dag vergaderen inclusief lunch én rondleiding, een ochtend-bijeenkomst eindigen met een lunch en een afsluitende rondleiding of uw middag-bijeenkomst starten met een lunch en eindigen met een rondleiding.

U kunt vergaderen mét of zonder gebruik van de aanwezige facilitator/vergadervoorzitter, moderator. Bij inzet van Jolijn Zwart-van Kessel als facilitator zal zij het programma voor uw hei-dag van te voren zorgvuldig met u en uw medewerkers voorbereiden.

2012-09-10-15-10-14Bijeenkomsten met lunch
Bij onze bijeenkomsten genieten we van een heerlijke boerenlunch met Betuwse streekproducten zoals ambachtelijke boerenbroden, kaas van de kaasboerderij, ambachtelijke vleeswaren, jam, honing, fruit en fruitsappen.

U kunt ook kiezen voor zelfgemaakte boerensoep bij uw lunch.

Wij schenken in de middag altijd een Betuws vruchtensapje. Mocht u toch frisdranken willen drinken, dan kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen.

img_2201
Recreatieve afsluiting
Wilt u na uw bijeenkomst nog verblijven in onze omgeving, dan bevelen wij u het volgende aan:

 

Om uw bijeenkomst te organiseren of om dit tegen meerkosten voor u te organiseren kunt u contact met ons opnemen via 06-33671586 of per mail info@opdekortenhof.nl.