Buitenkoken


driepoot en rookoven
Op de Kortenhof bestaat de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst of workshop af te sluiten met een (h)eerlijke maaltijd. Deze maaltijd wordt buiten bereid door buitenkook-cateraar Atelier de Beleving met behulp van vuur, ketels en hete kolen.
Dat betekent heerlijk ontspannen eten in onze mooie landelijke buitenruimte, genietend van producten van eigen erf en uit de directe omgeving. We bieden het gehele jaar door de mogelijkheid voor een buitenkookmaaltijd. In de winter zorgen we natuurlijk een extra vuur en lekkere warme dekentjes.

BuitenkokenMogelijke arrangementen:

Buitenkook-maaltijd: Een mooi drie gangen menu bereid met producten van eigen erf en uit de directe omgeving. Naar keuze vlees, vis of vegetarisch. Het menu is altijd afgestemd op het seizoen. € 28,50 per persoon

Buitenkook-maaltijd bourgondisch: Een heerlijk vier gangen menu bereid met producten van eigen erf en uit de directe omgeving. Naar keuze vlees, vis of vegetarisch. Het menu is altijd afgestemd op het seizoen. €32,50 per persoon

Buitenkook-maaltijd wild: Een heerlijk uitgebreid vier gangen menu met wild uit de directe omgeving. In het menu zijn tevens producten van eigen erf en uit de directe omgeving verwerkt. Het menu is altijd afgestemd op het seizoen. €35,50 per persoon.

Buitenkoken workshop: Zelf een maaltijd bereiden boven het houtvuur of aan de slag met een tajine of rookoven? Vanaf 8 personen kun je een buitenkook-workshop volgen. Samen maak je een drie gangen diner met producten van de Kortenhof en uit de directe omgeving. Tijdsduur: 3-4 uur. €38,50 per persoon.

Drank-arrangement
Alle buitenkook-arrangementen kunnen aangevuld worden met een drank-arrangement. We schenken onbeperkt wijn/bier en fris voor een bedrag van €7,50 per persoon.

buitendiner

Op de Kortenhof kan een buitenkoken-arrangement alléén in combinatie met een zakelijke bijeenkomst geboekt worden.

Bijzonderheden:
U bevindt zich op een actieve boerderij waar u tevens boerengeluiden zoals van landbouwmachines kunt horen.

Om de wensen voor uw bijeenkomst of workshop met buitenkoken-arrangement door te spreken neemt u contact op met ons via 06-33671586 of via info@opdekortenhof.nl.