Corona maatregelen

In verband met corona houden wij ons aan de overheidsvoorschriften die gelden op het moment van uw bijeenkomst. Wij volgen hierbij de regels van ‘(ondersteunende) horeca’. Deze kunt u hier bekijken.

Indien er sprake is van een lockdown, zijn er slechts enkele type groepen die voldoen om nog te mogen vergaderen in een ruimte. Het gaat hier voornamelijk om noodzakelijke bijeenkomsten die van belang zijn voor de continuering van een bedrijf, instelling of vereniging. Denk aan een algemene ledenvergadering, een werkoverleg van artsen en verpleging, of een aandeelhoudersvergadering. Wij kijken hiervoor ook naar de lijst ‘cruciale beroepen‘ of u hieraan voldoet, zodat wij niet in overtreding zijn.

Zoals u kunt lezen is onze vergaderlocatie dan alleen in bepaalde situaties te huren, zonder catering. In zo’n geval blijven alle standaard regels van toepassing. Zie hier de geldende regels voor binnen en buiten. Tevens houden wij dit protocol in acht en kunnen met u afspreken om een ‘coronaverantwoordelijke’ in uw groep te benoemen.

In onze Oude Deel en buitenoverkapping bij de Paddenpoel ontvangen we gedurende geldende covidmaatregelen alleen het aantal gasten dat we op ruime 1,5 meter afstand van elkaar kunnen laten vergaderen. De maximale aantallen worden daarop aangepast.

Oude Deel maximaal 12 personen, buitenoverkapping maximaal 4 personen
Dat betekent dat we in de Oude Deel ongeveer 10 a 12 personen maximaal tegelijk kunnen ontvangen en in de buitenoverkapping bij de Paddenpoel maximaal 3 a 4 personen kunnen ontvangen.
We beschikken in alle ruimtes over supersnel internet, ook in de buitenoverkapping en buitenruimte, en kunnen voor u een hybride vergadering met live aanwezigen en deelnemers op afstand helpen organiseren door middel van uw eigen Microsoft Teams, Skype of andere online vergadertools die u zelf organiseert en kunt projecteren op de muur of een scherm.

Indien horeca weer toegestaan is: Lunchpakketjes in plaats van lunchbuffet
Voor de lunch is zolang de maatregelen gelden geen lunchbuffet mogelijk, slechts vooraf gemaakte lunchpakketten zijn te bestellen die op locatie en 1,5 meter afstand binnen of buiten genuttigd worden. Diner wordt bij voorkeur buiten dan wel in of onder de overkappingen met in achtneming van de 1,5 meter afstand geserveerd.

Zelf zullen wij vanwege extra hygiƫne u ontvangen met mondkapjes op en handschoenen aan.

In de diverse ruimtes staan pompjes met ontsmettingsmiddel en de aanwezige toiletten zullen 3x per dag schoongemaakt worden.

Zo hopen wij tijdens perioden met covid maatregelen voldoende te waken voor uw en onze gezondheid!
#staysafe #coronamaatregelen