Innovatieworkshop

De Kortenhof is door het authentieke karakter en de inspirerende natuur en boerenomgeving bij uitstek een omgeving waar u nieuwe indrukken opdoet buiten de dagelijkse waan en gebaande paden. Omdat creativiteit gestimuleerd wordt door nieuwe indrukken, garanderen wij u dat u met uw organisatie in deze workshop tot vernieuwing, innovatie en creatie zult komen.

Of het nou gaat om productdevelopment, conceptontwikkeling, een nieuwe manier van samenwerken, new business development, cross sectoral innovation, new strategies, lean acties, marketing concepts, ideeën voor een nieuwe campagne etc. De Kortenhof garandeert u innovatieve ideeën door toepassing van creativiteits werkvormen.

Onder leiding van een professionele facilitator en creativiteitsprofessional, Jolijn Zwart-van Kessel, Katalysator van Vernieuwingen, wordt met u een programma doorlopen waarin uw innovatie vraagstuk  wordt versneld en in één dag komt u tot meer resultaat dan vele saaie vergaderingen op uw kantoor u hadden kunnen bieden. Gegarandeerd dat uw team het als een gezellige, effectieve en hele teambuilding dag zal ervaren met een rijke oogst als resultaat.

In een tussentijdse break-out nemen we u mee de boomgaard in en de akkers op voor een educatieve rondleiding. Immers hoe meer nieuwe kennis, hoe meer nieuwe indrukken, hoe meer geluid, geuren en smaken van buiten, hoe meer uw creativiteit gestimuleerd wordt en hoe meer kans u door middel van het boerenbedrijf als vergelijk tot interessante cross-over innnovatie komt.

We sluiten de dag desgewenst af met een buitenkook-arrangement zodat u gevuld met creativiteit, energie, enthousiasme en een heerlijk boerenmaal gelaafd weer huiswaarts gaat!

Een innovatie workshop is een investering. Maar op De Kortenhof garanderen wij u innovaties en werken daarom met een gerust hart via no cure, no pay!

Om de wensen voor uw innovatie workshop door te spreken neemt u contact op met ons via 06-33671586 of via info@opdekortenhof.nl.