Vergaderopstellingen

Onze Oude Deel kan flexibel worden ingericht naar uw vergader en workshop wensen. Het is een inspirerende ruimte waar de houten gebinten de verhalen van vele jaren boerengebruik vertellen. Wij hebben de authentieke ruimte voor u ingericht met professionele vergadertafels en -stoelen die comfortabel zitten.

We hebben een aantal sta-tafels voor breakout-toepassingen in de hoeken van de Deel of bij mooi weer op het erf en/of buitenoverkapping of de buitenruimte bij De Paddenpoel. Daar kunt u zelf voor diverse opstellingen kiezen met flexibele buitentafels en bankjes en hebben we inspiratiehoekjes, trampoline, uitkijkhut en verborgen zitjes in het groen om in subgroepjes te overleggen.

De buitenruimte zorgt met groene vergezichten en fluitende vogels voor de nodige inspiratie en creativiteit.

Op De Kortenhof kunt u aangeven wat uw wensen voor de opstelling zijn. Hieronder staan wat mogelijke voorbeelden. Uiteraard kan de ruimte ook geheel leeg zijn, net wat u wenselijk vindt om van uw workshop of bijeenkomst een succes te maken.

Bijzonderheden: U bevindt zich op een actieve boerderij waar u tevens boerengeluiden zoals van landbouwmachines kunt horen.

Om de wensen voor uw bijeenkomst of workshop door te spreken neemt u contact op met ons via 06-33671586 of via info@opdekortenhof.nl.

Grote vergadertafelMeerdere vergadertafelsPresentatie-opstelling
Grote vergadertafelTwee a drie vergadertafelsPresentatie
Max. 18 personen8 pers. per vierkant,
max. 21 personen
Max. 30 personen
IMG_6019Buiten vergaderen
OverlegcirkelBuitenruimte de PaddenpoelBuitenoverkapping bij de Paddenpoel
Max. 10 personenMax. 15 a 30 personen Max. 8 personen