Het boerenbedrijf

De Kortenhof 

Koolzaad en uitzicht op de kerkAls u via het land van boerenbedrijf ‘De Kortenhof’ in het dorp Erichem aankomt, rijdt u direct tegen de monumentale boerderij ‘De Kortenhof’ aan. Zodra u het erf op draait komt u in een andere wereld. U arriveert op een prachtige plek midden in de kleirijke akkers en boomgaarden van de prachtige Betuwe.

SAMSUNG‘De Kortenhof’ is een monumentale Gelderse T-boerderij centraal gelegen in het prachtige Betuwse landschap en aan de rand van het dorp Erichem.  Erichem is een authentiek Betuws dorp met ongeveer 550 inwoners, gelegen vlakbij Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Fruitstad Geldermalsen.

Het akkerbouw en fruitteeltbedrijf
Natuurvriendelijke oever

‘De Kortenhof’ is een werkend akkerbouw- en fruitteeltbedrijf van ongeveer 33 hectare groot en verbouwt gewassen als tarwe, tricicale, gerst, kapucijners, koolzaad, veldbonen nedersoja en blauw maanzaad, peren en pruimen doet veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) & duurzaamheid.

Om uw bijeenkomst of rondleiding te boeken kunt u contact met ons opnemen via 06-33671586 of per mail info@opdekortenhof.nl.