Rondleidingen

Herenboerderij De Kortenhof is een werkend akkerbouw- en fruitteeltbedrijf van ongeveer 35 hectare waar tractoren, een combine en andere landbouwwerktuigen gebruikt worden.
Het bouwland en boomgaarden met zomer- en wintertarwe, gerst, tricicale, koolzaad, nedersoja, veldbonen, blauw maanzaad en kapucijners, conference peren en diverse rassen pruimen liggen aaneengesloten aan de boerderij.

Dit biedt de mogelijkheid voor een rondleiding naar het bouwland. In deze rondleiding krijgt u uitleg over de geschiedenis, bedrijfsvoering en gewassen. Tevens vertellen we u over de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) projecten die wij uitvoeren op het gebied van agrarisch natuurbeheer en duurzaamheid, zoals natuurvriendelijke oevers, bloeiende akkerranden, bijenkasten en bijenhotels, het toeristisch paneel, het Klompenpad ‘Errekomsepad‘, onze zonnepanelen etc.

Rondleiding met koolzaadolie voor thuis
U kunt ook een rondleiding volgen en een product van de gewassen van ons bedrijf meenemen voor thuis. Wij bieden u een rondleiding waarbij u Brassica koolzaadolie meekrijgt om thuis heerlijke en verantwoorde maaltijden in te bereiden.

Rondleidingen kunnen los worden geboekt, maar dienen bij voorkeur deel uit te maken van een vergader-arrangement.

Wilt u een rondleiding boeken? Neemt u dan contact met ons op via 06-33671586 of per mail info@opdekortenhof.nl.