Vergaderlocatie

Op vergaderlocatie ‘De Kortenhof’ kunt u diverse activiteiten ondernemen.


Uw teambijeenkomst of vergadering

In de Deel van onze herenboerderij kunnen we groepen van ongeveer 15 á 20 personen ontvangen voor zakelijke vergadering, workshops, hei-dag(en), (brainstorm)bijeenkomsten, trainingen, seminars of lezingen. De locatie is altijd alléén voor uw gezelschap in gebruik.

Onafhankelijk getraind workshopfacilitator
Vergaderingen, bijeenkomsten, hei-dagen op ‘De Kortenhof’ kunnen voorgezeten, begeleid door Jolijn Zwart-van Kessel die met ZwartvanKessel, Katalysator van Vernieuwingen als moderator, facilitator, voorzitter en begeleider kan optreden.

Rondleidingen

Boerderij ‘De Kortenhof’ is een werkend akkerbouw- en fruitteeltbedrijf van ongeveer 35 hectare waar tractoren, een combine en andere landbouwwerktuigen gebruikt worden.
Het bouwland en boomgaarden met zomer- en wintertarwe, tricicale, gerst, koolzaad, blauw maanzaad, veldbonen, nedersoja en kapucijners, peren en diverse rassen pruimen en voor eigen teelt kersen, vijgen, kiwi’s, perziken, walnoten en appels liggen aaneengesloten aan de boerderij.
Dit biedt de mogelijkheid voor een verfrissende rondleiding om het bouwland ingepast in uw vergaderprogramma van ongeveer 30 a 60 minuten. In deze rondleiding zult u uitleg krijgen over de bedrijfsvoering en de gewassen van het boerenbedrijf.

Arrangementen

Alle bijeenkomsten op onze boerderij worden voorzien van koffie, thee en water, arrangement met iets lekkers erbij en desgewenst Betuws seizoenfruit.
Voor de lunch kunnen wij u een heerlijke boerenlunch met Betuwse producten bieden, zoals ambachtelijke boerenbroden, vers beleg als kaas van de boerderij, ambachtelijke vleeswaren en streekproducten zoals jam en honing afkomstig uit de Betuwe. Daarnaast bieden we u Betuws fruit en sappen en desgewenst huisgemaakte soep en hartige taart.
Indien gewenst kan ter afsluiting het volgende aangeboden worden:
– een barbecue en ambachtelijk lokaal bbq vlees bij de Deel of buitenoverkapping bij de Paddenpoel;
– een pizzadiner uit houtgestookte pizzaoven;
– een buitenkook event;
– een private dinner in de Oude Deel, buitenoverkapping bij de Paddenpoel of  aan lange boerentafels in de Paddenpoel, de pruimengaard of Perengaard van ‘De Kortenhof’.
(allen op aanvraag)
Om uw bijeenkomst te organiseren kunt u contact met ons opnemen via 06-33671586 of per mail info@opdekortenhof.nl.