Uw bijeenkomst

‘De Kortenhof’, een bijzondere boerderij waar wij het gevoel van leven op het platteland en het boerenleven willen laten ervaren, terwijl u uw zakelijke doelen realiseert: ontspanning door inspanning!
Op De Kortenhof kunt u aangeven wat uw wensen voor de opstelling zijn. Hieronder staan wat mogelijke voorbeelden. Uiteraard kan de ruimte ook geheel leeg zijn, net wat u wenselijk vindt om van uw workshop of bijeenkomst een succes te maken.

Uw bijeenkomst
In onze Deel ontvangen we groepen van maximaal 30 personen bij hun zakelijke vergadering, workshops, hei-dag(en), (brainstorm)bijeenkomsten. Afhankelijk van de door u gekozen vergaderopstelling. We hebben ook een aantal sta-tafels voor breakout-toepassingen in de hoeken van de Deel of bij mooi weer op het erf onder de oude afsteek.

De oude afsteek en het erf

Buitenoverkapping bij  de Paddenpoel
De ‘Kortenhof’ beschikt ook over een prachtige buitenoverkapping bij een Paddenpoel, een natuurplas, waar maximaal 8 personen kunnen vergaderen.
De ‘Kortenhof’ beschikt ook over een prachtige buitenruimte bij een Paddenpoel, een natuurplas, waarvan we bij mooi weer gebruik kunnen maken. Ook gebruiken we de Paddenpoel als breakout-ruimte, of voor lunch en/of borrel.

Faciliteiten
Onze ‘Deel’ en de buitenoverkapping bij de paddenpoel zijn voorzien van alle faciliteiten als: Wifi verbinding, vergadertafels en comfortabele vergaderstoelen (diverse opstellingen), projectiemuur & beamer, flip-over, moderne sanitaire voorzieningen en ruime parkeergelegenheid op eigen erf en rondom onze boerderij.

Onze Oude Deel kan flexibel worden ingericht naar uw vergader en workshop wensen. Het is een inspirerende ruimte waar de houten gebinten de verhalen van vele jaren boerengebruik vertellen. Wij hebben de authentieke ruimte voor u ingericht met professionele vergadertafels en -stoelen die comfortabel zitten.

en/of buitenoverkapping of de buitenruimte bij De Paddenpoel. Daar kunt u zelf voor diverse opstellingen kiezen met flexibele buitentafels en bankjes en hebben we inspiratiehoekjes, trampoline, uitkijkhut en verborgen zitjes in het groen om in subgroepjes te overleggen. De buitenruimte zorgt met groene vergezichten en fluitende vogels voor de nodige inspiratie en creativiteit.

Professioneel facilitator
Vergaderingen, bijeenkomsten, hei-dagen op ‘De Kortenhof’ kunt u houden zonder of mét Jolijn Zwart-van Kessel die als moderator/ facilitator/ dagvoorzitter een professionele invulling kan geven aan uw vergadering.

Om uw bijeenkomst te organiseren kunt u contact met ons opnemen via 06-33671586 of per mail info@opdekortenhof.nl.